::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Monday, October 22, 2012

::: #50 Yummy Pizza & Lasagna @ Sky Cafe Kuching :::

Hi semua,

Ari marek buat pertama kalinya aku mencemar duli ke Sky Cafe Kuching. Fes time uuu. Salu dengar urang Kuching heboh pasal Sky Cafe tapi aku x tauk cne tempatnya. Dah namanya fes time haruslah kita encoba yang rare di sia. Tapi, kesudahannya beef pizzanya juak ku rembat ku. Yarabiiiiii senah, jemaah & kiah, nang nyaman beef pizza nya koh. Xda arum bulak ka apa, nang nyaman. Harus ditry. Bagi aku, nyaman dari pizza hut. So orang Kuching jum rami-rami ta nyerbu ke sia k. *urang lain lamak dah nyerbu, aku jak baruk tauk. hahaha* . Tadik masa lunch pun pergi ke ctok juak. Maseh terasa rasa lasagna di rongga mulut ku tok ;)



8 comments:

WawaYuni said...

wah nampak sedap sangat
nak cuba jugak
kat mana tempatnya? address pls

RaMa-RaMa Fareeza said...

Location dia boleh refer kat link ni
http://www.skycafe.com.my/index.php/location

try jangn tak try ;)

mummysyasya said...

Wahhh..nyamannya..harus mek ngkah lam wish list next month tok. eksen2 jak lupak ngan diet ya ohh.

RaMa-RaMa Fareeza said...

hehe nang harus ktk encuba.tempatnya kecik bila rami org jadi terpadat ajak..;)

M.A.M.A said...

kat cney cafe tok deng?

RaMa-RaMa Fareeza said...

M.A.M.A: dekat dengan coldstorage..near flyover otw ke epot...pergi jangn x pergi ;)

Ewan El-Reidwan said...

Like kat fb, search: Skycafe MAS Awana official fanpage
http://www.facebook.com/SkycafeMasAwana

Ewan El-Reidwan said...

Like kat fb, search: Skycafe MAS Awana official fanpage
http://www.facebook.com/SkycafeMasAwana