::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Thursday, June 10, 2010

::: Bermalas-malasan :::

Salam bersiaran...
dr pg tadik sampe ke waktu tok ku xda polah papa..huhu
mun bnyk keja ngerepak..xda keja bingung juak nyawa coz nangga urg lain terkepus kepak kepok bz polah keja..
tapi aku pulak pura2 jak terketek2 (naip)..heheh
malas eh perasaan ku tok lamak tok...aku rasa mcm nak rilek2 tergele2 ka...
mungkin lamak tok aku stres n banyk kerja kali...walopun ku malas2 kedak tok..kerja ya nang sentiasa ada tapi atiku malass maok ngagak..heheh
xpalah next week jak aku mula tekun bekerja.hehe
owh aok..ada x tak org diat my online book shelf kat atas blog ku ya???..
huhu x saba ku nak nambak koleksi book yang ku baca.. (hobi baru)
huhu..eh aku kebingungan sebenarnya..ati gundah gulana sebb bulan tok mcm2 jak perkara nak di setel...next week 2 hari gi trabeling ke siboo n mukah then balit sia gi site visit ke kilang papan apa ntah kat area kuap sia then jemat next week berita gumbira k aku aku pat interbiu...hrp2 da rezeki...tp yalah aku lom prepare apa2 gik utk ya..then after next week gi KL da presentation special study pasal sg sarawak...but bukan aku present tp aku knk attend juak n jd muka2 penghadap soalan2 dr urg...wahhh menakutkan..aku lom prepare gik...
then aku harap2 cepat2lah June berlalu...aku gerun aku takut..aku x prepare apa2..aku seperti dlm dunia malas malasan jak...
waaa cepatlah dtg semngt rajinnn bekerjaaa...
waaaa....
saya gerun mengahadapi hari2 mendatang...
 

4 comments:

Amni said...

Best eh mun bermalas-malasan di rumah... Paham mek giney sa banyak keja, tapi ati mok ngagak ya macam la malas lalu... Haihhh... kin la bertimbun keja tas meja... Tensen2!

AmirFX said...

Mbak minum aek hot coklet time tok... Wasehhh... Nyam2....

EDDY DY said...

Time tok nang best bermalas-malasan kat umah sbb musim hujan..sejukkkkk...tido la..huhuhuhu

RaMa-RaMa Fareeza said...

Amni: nang tensen2...

AmirFX: Hot cekelet nang sodap..thankx 4 ur suggestion

Eddy Dy: I luv raining...hehe..time ujan nang best sejuk jak..