::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, July 27, 2010

::: Kisah Si Sup Tulang Agik :::


Salam bersiaran...n happee tuesday...
entry kali tok entry emo sikit...
berkenaan ngn sup tulang..sesiapa yg baca blog aku tok..mun x kenal ngn sup tulang..marilah berkenalan ngn sup tulang dgn membaca entry2 aku sebelom tok...last year pun entry...dengan title sup tulang lah...
ha nak dijadikan alkisahnya tek...
pada suatu saat di hari isnin yang semalam...
aku tek print drawing..
drawing ya nak di submit bah..
so b4 submit haruslah kenak cop n sah by PE (professional Eng.)..
then aku spt lazimnya agak si sup tulang minjam cop PE tek...
then sup tulang madah ambik dlm laci...
bukak ku laci..cop ya x ado...
aku pun madah ngnnya x ada...
lalu nya menuduh x usul periksa sama ada aku atau si nurul (http://lovelyprincesslulu.blogspot.com/) yang ngilang cop ya... hanya kerana kmk duak salu make cop ya...tapi everytime mek org makey mek org letak balit ke temptnya...
heyyyy nasib ku dapat bersabar..sepanjang ku keja ctok xda ku nak ngilang reta benda komponi tok heh...geram ati ku ngn si sup tulang tok..
ku sopkan nya ya baruk tauk...
mala lah nya carik2 juak tek di samping maseh berprasangka ngn kmk duak nurul...
hehe mencikk ati ku ngnnya...tapi ku gik maseh mencarik rezeki di ctok ya ku bersabar jak...
last2 tek nak..
gine pande datang idea nya kol bos ku tek empunya cop PE ya...
cek cek dekat bosss aku...
n mek duak nurul x bersalah.....
ee geram ati ku...
dahya bukan pande minta mahap lekak nudoh2 urg kedak ya..nang x beradat lalu jak...
geram ati ku heh...
kenak bah nya kedak ya gilak..
x berhemah n x berperasaan ka diriknya ngembak dirik...eee eran atiku..
dah x mok emo2..lak x awet mudak..oklah smabong keja gik...
tata n take k semua....
ya jak luahan perasaan atiku utk ari tok...

4 comments:

miss Fida said...

sup tulang ya ku rebus lamak2 alu kering bruk tauk..ktk perasan x?nya salu jak madah kita tok engenior! so what padah nya? nya mcm x puas hati ngan layanan yg kita dpt..ngok juak..hua3

RaMa-RaMa Fareeza said...

yalah kita bukan ada nyusah iduonya.....

FaDLi said...

ada juak org kedak ya ooo...besar gilak pangkat nya kaaaa

RaMa-RaMa Fareeza said...

huhu x tauk lah nak komen pangkatnya apa..but mun dr segi level besar kepala..nang level sifoo dahnya...hehhe