::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Monday, August 16, 2010

::: Cheng Cheng :::

Salam bersiaran semua...and happee monday...
dah 6 hari dah kita berposa...
huhu aritok aku mengidam nak mamam nasik ayam merah...haruss aku singgah di bazar ritok...
huhu x sempat masak bah...
tadik blogwalking then berambeh sekejap di blog Purple Lady (blognya sangat interesting juak)...
then entry terbarunya ialah nya share resipi molah
ayam masak carrot..so aku pun jot down juaklah resipi ya..hehehe
thankx purple lady..kmk ada mintak izin...hehheh

then terbang ke blog si kiko...
hooyy yyeay thankx kiko...
chewah pes time dapat award2 mcm tok...
so aku senarai juaklah keyh...
hehe



1. Kiko - kawan sama UTM..walopun jauh tp salu berhubung di hujung jari jak....
salu share mcm2 cita..dr hal vacancy ke hal wedding2 and sampe hal2 poret dan peribadi hahha sampe x tauk nak di loya apa....

2. Pn. Fettie - officemateku...walopun under the same umbrella..tp nya di KK and aku di kch...kmk duak tok kira partner in crimelah...salu share2 feeling, info and ketakpuasan hati di office...heheh..and she is future mama...x lmk gik due nya..hope everything goes well for her

3. Ms. Fida - ha nya tok makcik aku, merangkap assistant aku kat opis tok..nya teman poret dan jugak teman sama2 gamble menyeberang jeraya secara illegally ke spring...setinggi2 hig heel dah di redah mek duak nyeberang ke spring kira kmk duak tek rupa ala2 ayu jak..bila nyeberang jeraya illegally keluar aksi 18SG...
jangan ikut mcm kami ok...
Note: ms fida tok card maker..sesiapa yang berminat utk mendapatkan perhidmatan beliau silalh berkunjung ke blognya k...mun malu2 leh pesan kat saya lak saya pas pesanan...heheh
Note2: lak berik tip k nurul...hahhah (guro jak)

4. Sa'diah - teman yang best and bait glak2....toklah kawan ku yg sentiasa menjaga dirik..susah nak jumpa org kedaknya di zaman2 camtok...aku respect n bangga dapt kawan dgnnya...dolok masa kat labuan aku salu mintak temannya gi kemeh tengh malam n gusok gigi...al-maklumlah aku kan penakut...heheh..sal ada reunion ka jalan raya ka kawan jemput mkn atau pengilan..mun aku ada nya mesti maok gi..mun aku xda x nya maok pegi..hehhehe

5. Juju - tok kawan ku yang aku kenal dr form 1..tok pun salah seorang partner in crime ku....sampe kinek tok mek duak kawan....dolok sekolah sesi petang..asal ari jemat mek duak berloya sampe terbabas...urg lain masok kelas kol 2..mek duak masok kelas kol 3...aiseh..heheh 
cgek gik mun cekgu lambat masuk mulalah mek duak ngerayo tawaf sekeliling bangunan sekolah...hahaha...rindu jak ngn zaman dolok...

hehe oklah ya jak...
tatta take k..
sapa yg x tersenarai jangn berkecil hati pulak keyh...

 

6 comments:

fLo said...

ho yeh....thanks dpt blt...=p
fren smpe bila2...n poret smpe bila2 juak..hahahaha..

RaMa-RaMa Fareeza said...

yeah haruss fren n poret sampe bila2..hahha

AmirFX said...

Fuhh.. Nasib sik tersenarai...

RaMa-RaMa Fareeza said...

heheh kelak mek menyenarai ktk..hehe

mr_abs said...

sama kita mir. sib bait sekda lam list. haha

mr_abs said...

sama kita mir. sib bait sekda lam list. haha