::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Monday, September 27, 2010

::: Oh Yea :::

Salam bersiaran semua...
huhu lamak dah x update blog lamak bulan syawal tok...
aku pun beezee da bee jak sejak start keja last week..
huhu chemni raya tak org tek?
harap2 semuanya best..
rayaku alhamdulillah..
semuanya lancar and baguz bangat...
tapi ku ada cgek cita maok kongsi pasal ari raya ku...
hehe
pada satu hari tek nak di bulan syawal...
mcm biasalah rami nemiak berjarah dr rumah ke rumah
termasuklah rumah aku..
so nak dijadikan cerita...
aku pun nuang lah aik ICE CREAM SODA ngn cdak..
dahya biasalh idanglah ngn cdak...
melayanlah aku tek...
sambil madah minum dik makan aa boh malu2...
pasya aku cam diat sorang nemiak ya bisit2 ngn geng2nya lain...
aku pun madah hehe apa dibisit2 ya..maok minjam jamban ka?...
hehe geleng2 jak cdak..
then nang x lamak bena pasya terus cdak madah nak mupok balit...eran juak ati ku...
tapi aok juak lah aku tek...
then dah cdak balit tek aku pun ngemas2 lah..ku diat dalam 4 igek cangkir...2 igek jak dah diminum..nok 2 ya gik full x bersentuh...
aih aku pun feeling2 fishy..apahal ka...dah miak 4 org ya cam ngutik pun ada juak sebab masa cdak pulang cdak keep on berbisit2 sambil nangga aku lalu lah aku megin cdak nemiak 4 org ya bunian...
eh ka aku yang ngutik...
dahya ku diat aik ya x berminum..minum lah aku cgek aus juak bah gerukkk tok...jangn membazir...
yarabbbiiii sebaik aik ya mencecah lidah ku..san buyan nyawa aku.....
AIK SEJOK peduhal dituang aku.....ngn cdak..
patutlah cdak merik pandangn ngutik ngn aku...
aiyaiyai...
p/s: berhati2lah ngn aik ice cream soda sebelum ngidang ngn urg k..hee

okie dokie, Sy mok sambong  kereja,













4 comments:

miss Fida said...

patut juak cdak berbisit2..air sejok duhal d tuang...kmk baca tok mcm iklan ribena jak...

RaMa-RaMa Fareeza said...

iklan ne hoh?...heheh
p/s: xda eee xda oooo xda uuu...heheh

fLo said...

yobih..hahaha...tedah miak ya koh..
elek jak ktk nuang aik sejok..lain kali ktk dolok cerik..hehehe..

RaMa-RaMa Fareeza said...

kmk sendirik pun x sedar ko..aik ice cream soda ngn aik sejok sepesen jak...tambah2 aik gas umah kmk x kuat glak gas..xda buih2 pun kelihatan masa nuang aik ya hehehe