::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Monday, November 28, 2011

::: My Dear Diaries :::

Diary 2008

Diary 2009

Diary 2010

Diary 2011

Diary 2012
Hi semua... Actually aku dah start ber "Dear Diary" tok sejak sekolah menengah lagik...ada banyak gik diary aku..but  x tauk dah cne aku ngkahnya...mungkin dah ku buang....Aku ber "Dear Diary" tok bukan nya pake aku nulis ayat-ayat jiwang...tapi lebih kepada reminder untuk task-task penting, meeting, birthday friend and family and et cetera....Almaklumlah capacity otak ku agak limited and tahap pelupak ku pun boleh tahan juak...hehe so my Dear Diary aku tok adalah "Gadget" yg paling essential dalam hidupku....Umpama ungkapan iklan DSLR Canon..."Di setiap Gambar ada Lagu"....So macam yalah juak aku...."Di setiap Langkahku ada Diariku" yerrrrdehhh...Oklah Gudnite..Tata and Take Care...

4 comments:

azwa ayuni said...

cantik la diari awk..
beli mana?
bg gift r kat sy 1.. =p

Alieza Dayasari said...

waaaa ada diari... dulu say aadalah.. skrg dah tak dah...
hmmm...
singgah2 jap di sini.. baca2.. smbil tgk iklan sekali.

RaMa-RaMa Fareeza said...

Aj: beli kat kedai buku Popular je..hehehe...

RaMa-RaMa Fareeza said...

Alieza Dayasari: Thank q sebab singgah..hehe paham tak? koz bahasa sarawak...hehe