::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Monday, April 19, 2010

::: Bermalas-Malasan :::

Salam bersiaran...lamak dah x update blog....


Aku pun xda cita yg menarik gilak...just lately aku sangt2 super duper bz but most of my works dah siap...aritok aku cam maok bermalas malasan jak...heheh lamk dah x kedak tok...eksen2 terketek2 (menaip) kononnya polah keja tapi rupanya tengh chat n polah benda lain..best best i like...but xpat salu gilak kedak tok coz akan super duper boring kelak...


aritok ku maok berkareh carik keja juak coz lamak dah ku x gerak gempur carik keja baru...da boring juak dah keja d ctok tp mun xda keja baru trpaksa juaklah ku stay d ctok...


dah dah x maok ceta pasal keja...boring dah...
maok ceta pasal lain jak..huhuhu...




last saturday, aku ngn adik ku pi diat wayang ceta 'clash of the titan' boleh tahan lah juak ceta ya....padahal time ya tengh2 bulan sempat juak maok meboros dgn diat wayang tp xpa oklh ceta ya....aku suka nangga mata ompuan awet muda dlm ceta ya which is 'Lo' ...lalulah tek berangn munlah aku jadi pengantin ada aura pesona kecantikan Lo tek nang wow lah hehehhe...(perasan n berangn jak)..heheh




Tapi ompuan tok mengingatkan aku dengan cita "cave of the golden rose" sebab matanya kacak mcm fantaghiro...


but overall, cita ya ok...banyak adventure..just x puas ati bila monster Kraken ya muncul mcm kurang umpphh jak babknya coz terlalu singkat mcm x balance jak dengn babak adventure sebelum Kraken ya muncul....
But apapun...cita ya happy ending sebab Lo yang bermata kacak ya idup balit n idup bersama ngn Perseus...uhuhu best2...


huhu tok jaklah entry kali tok n lak update entri baru gik....


Tata Take k..



2 comments:

fLoRanCe said...

mek lom ngga gk cita ya ram...
lak nk ngga la...best jak pa cita ya...;p

RaMa-RaMa Fareeza said...

best kiko ompuan ya kacak hehe ya jak di suka mek sebenanrnya...