::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Friday, April 29, 2011

::: Sepertinya....+ My Old Time Crush + Express Dania + Mantera Anjasmoro :::

Salam bersiaran semua...
Happee Friday...
Tika tok aku sedang warming up...before start kerja...
Sepertinya.......Ofisku sunyik bangat aritok...
my sifoo @ka my boss x ada.... (*x pasti nya cuti ka apa, nya xda inform apa2)
then my partner in crime, miss fida.....sick leave....sakit gigi....

chop chop chop....
malas maok delete apa yg aku dah tulis kat atas....
tiba2 my sifoo sudah muncul....(*dia datang sudah jeng jeng jeng....)
waduh xpatlah aku bermalas malasan......

aritok, 29 April 2011 my old time crush.......
KAHWIN....
huhu bestnya.....
my old time crush...x lain x bukan......PRINCE WILLIAM lah heheheh.....
crush dalam hati jak hehe...
PUTERA DIRAJA tu.......
so mun da ktk org ambik CUTI PERISTIWA aritok semata2 nak gi "PENGILAN" depan TV nak nangga PERKAHWINAN DIRAJA tok, mun sudi n x keberatan sila lah update saya sekali k...hehehe

owh chop chop chop....
ktk org ada nangga cita EXPRESS DANIA x mlm tadik dekat Atro Ria, 9.30 pm?....
huhu aku x sempat nangga koh....
mcm best jak cerita ya mun di diat dr iklan...
xpalah kelak lah nangga ulangnnya....
(* nangga nok ulangn lah paling malas, x fresh)

owh chop chop chop lagik sekali
ktk org da nangga episod MANTERA ANJASMORO malam tadik ka?....
wa aku terlepas koh.......
mun ada sapa2 nangga episod malam tadik....sudilah kiranya update saya k...hehehhe thank q in advance.....
aku suka cerita seram tok koz nya mcm logik and benar2 berlaku and amalan2 khurafat yang dipaparkan mcm real....
sebab selalu kita dengar org "KENAKKAN" org tok melalui pelbagai cara......
so dalam cerita tok ada ditunjukkan contoh2nya...

*Jangn salah faham, drama tok sekadar untuk tontonan and sebagai pengajaran jak, segala yang menyimpang jangn sesekali kita ikut sebab boleh memakan dirik*

huhu oklah ya jak update ku kali tok......
tata and take k semua...:)

2 comments:

wa khairul onggon said...

Lamak sik singgah situk dah da epot belon rah blog tuk hihihihi... :)

RaMa-RaMa Fareeza said...

wa: mesti ktk bz the bee nak..hehe kmk xpat singgah ke blog ktk segal di block...x tauk pahal...