::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Thursday, July 5, 2012

:::#39 Hydro Soothing Cucumber Pads :::

Hi semua,

2 hari lepas aku ada seminar di Hotel Grand Margherita, dari pukul 8 AM until 1 PM. Tapi biasalah, meleret until pukul 2 PM. Lunch pun dah aher. Perut ku pun dah berderok-derok mintak diisi. Lepas habis ya, aku pun singgahlah kat Watson, Sarawak Plaza. Bila perempuan masok kedei-kedei macam Watson ya, jangan dikaco, jangan ditegor k. Hihi ada-ada jak mata suka meliar nangga barang-barang kecantikan. Ada-ada jak barang jadi mangsa rembatan. Nang jaranglah keluar Watson mun xda oleh kan. So, toklah perolehan ku dari kedei Watson. Suka hoh ngabis duit. Aiseyman.



RM6.90 @ Watson

5 comments:

Zie Madini said...

eee...nak carik kat watson kelak² eh. berkenan kmk. hehehe

RaMa-RaMa Fareeza said...

hehe trylah syiokk juak pakenya tapi agak ringan so senang kenak terbang angin

L@dyKichiMachiko said...

X pnah pun kmk jumpa brg tok d watson..stokk hbis kali.. mcm best jk.

L@dyKichiMachiko said...

X pnah pun kmk jumpa brg tok d watson..stokk hbis kali.. mcm best jk.

RaMa-RaMa Fareeza said...

L@dyKichiMachiko: ada jual bendalah tok...mun pakenya masalahnya ialah nya pande terbang hehe...tp kmk asa bagus agik pake yg bena-bena entimun pun, mun mentimun rajinlah