::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Friday, June 29, 2012

::: #38 Dia Bukan Yang Pintar :::

Hi semua, 

Ari marek atiku kepatahan lagik, dalam masa 2 bulan jak aku meng'accident'kan HP ku. 1st accident aku termasukkan HP ku ke dalam washing machine. 2nd accident berlaku petang ari marek. Entah macam ne kah pande gugok dalam lubang jamban. cepat-cepat aku nyelok tangan ku dalam lubang jamban tanpa ngira gelik geliman dengan "apa" yang pernah "jatuh letup-letup" lam lubang jamban ya. Redha n pasrah jak aku.

Tamatlah riwayat HP-HP ku. So, malam tadik terus aku bergegas ke Wisma Saberkas beli HP baru. Dahlah belom payday. Sabar sajalah saya. So, HP yang aku beli malam tadik ialah HP Motorola GLEAM. Ya jak menarik perhatian ku dengan budget yang agak tight, i decided to owned it. Yesss, its not a smart phone. I am not too smart for smart phone even though smart phone is an essential thing for individual nowadays, but not me (*at this moment). Huhu harap-harap janganlah aku meng'accident'kan agik HP tok. Waaaaa...


My new "not so smart" phone Motorola GLEAM ;)

5 comments:

*Vivilicious* said...

o tedah..bli blm payday tp mst beli juak ya la sengsara...

sikpa..asal ada jak dlok..enjoy ur new hp..kacak jak shining hp ktk!

RaMa-RaMa Fareeza said...

yalah keperluan baaa...heheh shining2 ada animation dekat covernya..mcm HP LG lollipop...xpalah pake ajak walopun sik smart ehhee

Zie Madini said...

hehehe..tedah hp tak ya. mesti lemas nya dlm washing machine :D

RaMa-RaMa Fareeza said...

hehe bukan setakat lemas zie...wangi sekali hehe antam softener

L@dyKichiMachiko said...

Adehh..tragis nar juak story ktk tok..