::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Friday, May 20, 2011

::: Eskrem Oh Eskrem :::

Salam bersiaran semua...
Tiba-tiba kan...
mood mcm maok makan eskrem dekat sunny hill lah..

ari marek aku trabeling ke Miri..
pegi kol 7 am balit 2 pm hari yang sama....syiokkkan...
setel keja dgn awal....
then akupun terus terkayang-kayang and terkayo-kayo di Bintang Plaza sia....
so terpandanglah kaunter McD jual eskrem...
adalh juak perasaan2 nak makan eskrem...tetapi ku tahan sebb aku ingat dgn plan diet ku walopun ari marek aku telah berjaya membante 1 set of Quarter Pounder McD and roti canai (*pelan diet apa namalah ya kan...hihihi)

Then aritok tek leka berangan2...tiba2 jak asa nak mamam eskrem kat sunny hilll....waduh nyamannn sekali harus aku zassss ke sunny hill malam tok juak....
Credit pic to metagavilla.blogspot.com
Credit pic to metagavilla.blogspot.com
oklah tata n take k semua...

6 comments:

labulabi said...

lamak sunyek.ne pagi menghilang.hehehe.kejap juak g miri.rugilah mun x dapat ambik gambar sunset rah miri.hehehe

RaMa-RaMa Fareeza said...

kmk bz the bee...hehe..kmk nang salu kejap2 jak mun trabeling..kerja bah..hehe...kelak pasti singgah miri lagik ne tauk da rezeki nangga sunset di miri....

ztie said...

Kmk xpnh makan eskrem sia! Sbb kmk xtauk sine ya hahahaha nama jak salu dgr koh. Tedah

RaMa-RaMa Fareeza said...

ztie ya dekat sekolah sunny hill...jalan nak nuju batu kawa eh....dekat ngn flyover batu3....dekat ngn panggung wayang lamak...aduh rasa nak makan....hehe yummie

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

wah!bez eh...leleh aek lior kak vee nangga ;0).

RaMa-RaMa Fareeza said...

eskrem sunny hill nang best kak vivi