::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, December 1, 2010

::: Ini Bukan IKLAN :::

Salam bersiaran semua...
selamat hari rabu...
DECEMBER sudah...


mesti ktk org dah nangga iklan Digi Easy Prepaid kat TV ya kan...
yang menampilkan kumpulan Estrange
(* owh ada andi yang hensem yang membuatkan aku cair....owh tidak)


then aku pun decide utk tuka dari maxis postpaid ke digi easy prepaid....
melalui mobile number portability via digi website... 

(*just tuka network jak while maintaining our number)


(*kenak maok tuka2)

jeng gonjeng aku tuka sebb ada 
Digi easy Buddyz whereas kita dapat register 3 igek nombor (*digi jak) free then kita dapat kol n sms sepanjang masa dengn PERCUMA

wallau...huhu...KERENN BANGAT SIHH

selain ya kita still ada 3 lagik tempat pake nombor lain yg kita salu kontek under friend n famili (*F n F)...tapi yg tok sik free kol n sms but still murah lah...
(*bukan Faizal n Fashitah...abang Blogger ya heheh)

so kindly see below nya pun detail utk Digi Easy Prepaid Plan....


so aku yg baruk 2 minggu pake tok aku rasa sangat2 jimatlah....
so sesapa yg pake prepaid n maok jimat lagik boleh lah pake plan tok...
jimat and *pasti ada baki dibawa ke depan bila kita next reload...
(*tertakluk pada penggunaan masing2)


so sekarang toyol2 kuning menemani diriku...
owh ngutik...
nasib bukan yang ijo...

oklah tata take k ea...

8 comments:

fLo said...

jeles~~ bill hp mek mahal...huh...bila la dpt nk tuka tok...

RaMa-RaMa Fareeza said...

heheh saba ko...pejam bangun pejam bangun dah aben kontrak hehhe

Kembhoja said...

aikh.... baruk tukar duhal... hehehe... kiut bah si kuning ya...

RaMa-RaMa Fareeza said...

aok kak..hehe bok datang seru maok tuka bah...

BSI-BSR-VIVIAN said...

kmk dah tukar sbulan..pakey postpaid..nang jimat..arum bulak.sikda rasa mok hadkan dirik mok bergayut,,sbb free..haha

RaMa-RaMa Fareeza said...

BSI: betui2 nang jimat koh sebenarnya pake postpaid...tp dolok masa kmk k postpaid maxis mr meow mek x maok tuka k postpaid...so mcm kurang jimat utk kmk sbb mr meow memaklumkan yg nya x maok terikat ngn bil2 kedak tok..so nasib bait ada digi easy prepaid tok waimanya prepaid tp ada free kol + sms....syiokkk tu

Amni said...

kmk pakey digi pospaid juak.. yeehaaa... mena kata sis V ya.... nang jimat la... =P digi pospaid sikda terikat... bila2 bleh terminate mun sik puas ati... hehehe

RaMa-RaMa Fareeza said...

amni: best best hehhe...kelak maok pake postpaid juak...gik mujok mr meow lok hehhe