::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Monday, January 24, 2011

::: No Ordinary Power :::

Salam bersiaran semua....
Tika tok aku sedang DREAMING...
DREAMING is F.O.C...
ya betul...BERANGAN ITU PERCUMA....

hehe aku sedang berangan jika aku punya satu kuasa luar biasa yang best iaitu...
SUPER MIND READER


chewah uhuk uhuk 
(*mesti tak org yg baca entry tok asa nak batok n muntah..hehhe)

EVERY STORY HAS A BEGINNING

yes angan2 aku tok bermula lepas syiokkkk glak ngekot tv series cerita...
NO ORDINARY FAMILY 
yang main kat TV3.


Then aku terpikatlah dengan super power yang dimiliki oleh Daphne Powell dalam cerita tok iaitu SUPER MIND READER...


Nya boleh baca apa yang ada dalam fikiran orang...
then bila nya tersentuh dengan seseorang nya dapat nangga perkara2 yang berlaku ke atas seseorang ya...
wah kerennnnn bangatttt sihhhh...

Tapi mungkin kah benar ada orang di dalam dunia tok dapat membaca fikiran orang lain????
ataupun dengan erti kata lainnya mempunyai
daya EXTRASENSORY PERCEPTION (E.S.P)...

mun aku ada elemen mcm ya...waisehhhh
syiokkk bangat deh....dapatlah aku tauk apa yang ada dalam pemikiran orang and aku akan bertindak sebelum orang komen and aku boleh membantu orang yang susah...
aku pat tauk juak mun urang ya anok aku hahhaha (jahat).....

okeyh2...sesi berangan sudah TAMAT...
sesi menghitung kambing BIRI-BIRI lagik....
sebelum terlelapnya pancaindera sepasang mata tok.....
Gudnite semua....

take care...



3 comments:

AmirFX said...

Best ka cita ya? KMk lom nangga gik cita ya.. Cem best jak...

Kembhoja said...

adeh...

mun ktk ada power ya.. boleh mak madah sesuatu sik...

KAMEK MAUK JUAK!

hehehehe... sik kan la kitak sorang jak nak. Kamek mauk juak, Dapat mek baca pemikiran bos2 kamek n tauk apa digeram oleh staff2 eh.

kak ya.. sebelum suci mek nangis.. kamek tauk apa dimauk nya...

mun laki mek mauk barang... sik perlu cakap.. kamek dah tauk. Pergh... ya baruk best!

ktk tok. Awal pagi juak dah kamek verangan. hehehehe.. and you know what! i like! :D

RaMa-RaMa Fareeza said...

AmirFX:best cita ya mir....diat ktk dekatinternet dah jauh episode nya...hehhe...mun kat tv3 lombot....tapi cita ya x jauh beza dgn cita HEROES....

Kak kembhoja best owh ada super power mind reader ya...hehhe mun ktk ada super power ya lalu jadi NO ORDINARY HR lalu heheh