::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Thursday, February 3, 2011

::: Si Lee Cooper :::

Salam bersiaran semua...
tika tok aku sedang menahan mata ngantuk and sedang menunggu detik 12 malam......
aku maok nangga perang firework pastok...

aritok kmk org dibenarkan balit awal....xdalah awal ne 3.30 pm jak tapi oklah tu dari balit kol 5.30 nak...semnagt kerja pun xda juak dah time ya...
so, since that balit awal...aku plan maok jumpa can ma li can ku....hehe sebab maok pas barang katnya....
then can ku ajak aku minum jap kat medan hamidah sambil lepak2 and loyar burok nok x pande udah....hehehe....

so on the way ke medan hamidah tek....melalui jalan stadium negeri......dari jauh (*xdalah jauh ne) can ku madah ada anak pusak kat tepi jeraya....bertekong ketakutan rupanya.....then kmk duak pun berentilah.....

masa kmk duak mendekatinya...mala jak nya terkejut dengan bunyi motosikal and kereta yang lalu lalang....
kesian ku nangga nya takut....can ku dah x tentu juak nangga meow ya....lalunya madah ngn aku yang kawan mek orang si A ada madah dgnnya yang nya carik anak pusak pakei inang...then terus can ku kol si A nanyak (double confirm) nya mena2 maok inang anak pusak sik....
syukur si A mena2 maok...then cancel lah plan mek duak ke medan hamidah then kmk duak terus gi beli makanan meow (*tedah meow ya lapar) and anta ke umah si A...

masa on the way maok anta meow tek....
secara spontan aku nunggahnya 

Lee Cooper.....Lee Cooper....
*sempena nya diengkah dalm beg kotak Lee Cooper*
meow...meow...
pande juak nya nyaut aku...
lalu aku and can ku merik namanya si Lee Cooper...
*tapi x pasti juaklah jantina meow tok*

masa mek orang nemu si Lee Cooper tok...
kepalak and kakinya ada lukak.....lebih kesian agik ada semut api kat badannya...sedap2  jak ngigitnya...tedah kali jak....cepat2 can ku ngebo2 badan Lee Cooper dr semut api....
*dikebo2nya semut api ya dalm keta aku....nasib aku sik digigitnya*

kindly see pics below...
Lee Cooper dalam beg kotak Lee Cooper
Itu dia si Lee Cooper....
Diat palak Lee Cooper ada lukak

Tedah Lee Cooper

Mudahan lukak Lee Cooper cepat sembuh

So, sekarang si Lee Cooper dah ada tuan...mun Tuhan  menakdirkan kmk duak sik nemunya and Si A x jadi nginang pusak mesti si Lee Cooper maseh ditepi jalan bertekong ketakutan and kesakitan.....apalah nasib kau kan Lee Cooper....
mudahan Lee Cooper cepat sembuh...Amin...

owh pic di bawah meow aku..namanya si Julie....
gamba di debah aku sempat snap tadik.....

Kmk takut bunyi bunga api lah....tapi kmk suka dengar lagu raya bunga api di hati...
Mari menonton TV..
Oklah tata n take k...
*maseh terkenang ngn Lee Cooper*
mudahan si A jaganya bait2..mun sik, siap ko si A, sut jak lam sungei srawak baruk tauk...
*aihhh gaok nya*

5 comments:

miss Fida said...

aih..tedahnya lok...nasiblh nya bertemu ktk 2 aerah ti..mun temu urg lain dh sik d lalek owh..

AmirFX said...

Haha.. Gaok ada jak si A ya... Nasib Lee Cooper ya pusak.. Mun lepeh tek dah kenak tenyeh.. haha..

RaMa-RaMa Fareeza said...

nurul and amir: sian si lee cooper tok

Faizal n Fashitah said...

Otedah muka si Lee Cooper ya. Dah la nama stylo da jak.. nama loar jin eh ekekeek....

RaMa-RaMa Fareeza said...

F n F: nyanyaut juak ditunggah lee cooper..hahha