::: RERAMA'S NOVEL GALLERY :::

Shelfari: Book reviews on your book blog

::: MY CHENTA - CHENTI :::

Daisypath Friendship tickers

Friday, February 11, 2011

::: Tag dari KIKO :::

1) Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

tok benda aaa bukan human aaa.
paling penting bagi aku ialah HP ku and Toilet kerana aku sering ke tempat kejadian....

2) Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?

Nasik campur kat HUSNA Cafe dekat PPKS n JKR Samarahan eh...nyaman makan sia...
*sempat promote inda*


3) Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

Soklan tok susahnya mahu jawab....aku asa kat umah kot sak meriah jak umah dengn kehadiran tetamu...tetamu kan membawa rezeki.....


4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?

aok berchenta kmk tok koh....

5) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

InsyaAllah sampe Bercerai badan...*yerdeh jiwang*


6) Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?
Novel Gelak Tergolek


7) Namakan orang yang betul-betul korang nak dalam hidup korang?

Famili, Mr. Meow ngn kawan2 sekeliling ku yang baik hati saja k...hehhe


8) Adakah korang basuh baju korang sendiri?

harussslah..membasuh pakaian boleh membakar lemak....


9) Di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

belum ada di fikiran tapi saya maok gi negara yang ada bunga Sakura koh....

10) 5 lagu yang paling suka dan selalu dengar?

Misery (maroon5)
kekanda adinda (atilea  n monoloque)
Who dat girl (flo rida + akon)
All about him (auburn)
 We are who we are (kesha)




5 blogger yang korang nak tag? 
previous tag, the three F...so now saya mahu tag the remaining 2 F  iaitu Fida and Fettie...
selebihnya yang lahir 13 mac ehhehe

5 comments:

VIVIAN said...

haahaahah..kmk yg ekja kt ppks gik sik pernah makan kt husna ya nong..

RaMa-RaMa Fareeza said...

aih tedahnya..hehhe jumlah kita mamam sama kelak kat sia hehehe....ngn nurul...nyaman mamam sia..the more the merrier

Anonymous said...

KMk salu singgah d Oten cafe sia jak... Kat Husna lom pernah gik...

AmirFX said...

Adohhh.. Kmk terclick anonymous ya...

RaMa-RaMa Fareeza said...

hehe try lah ktk..lauk nya sia leh tahan heheh..tapi harganya boleh dikira mcm mahal lah...tpi redah jaklh makan...